Algemene Info

L’image is bekend om haar unieke behandelingen gebaseerd op eeuwenoude methoden die haar oorsprong kennen in de Chinese filosofie. De oude Chinezen hadden hun leven geheel aangepast aan de hen omringende elementen en het ritme van de natuur. Problemen zijn dan ook meestal een signaal voor dieper liggende oorzaken. Het spreekt voor zich dat er in een lichaam dat zich in slechte conditie bevindt allerlei problemen kunnen ontstaan.

Daarnaast speelt het Chinese bio-ritme een belangrijke in onze behandelingen. Het Chinese -ritme vertelt ons welk energiepatroon wij oorspronkelijk met de geboorte hebben meegekregen.

Middels dit bio-ritme is het dan ook mogelijk om inzicht te krijgen in een verstoring van het energiepatroon. Het lichaam zal bij een verstoring signalen uitsturen in de vorm van een “probleem” die zich manifesteren in de reflexzones van het gezicht en lichaam. Door deze manier is het mogelijk om diepere inzichten te krijgen in de oorzaak van de verschillende klachten, het lichaam is immers de spiegel van ons innerlijk. Iedere klant wordt volgens zijn of haar specifieke probleem verzorgd. Zo zal er rekening gehouden worden met het geboortejaar, de seizoenen, de reflexzones in het gezicht, de vijf elementenleer en de blokkades in meridianen. Op basis van deze eeuwenoude Chinese inzichten is een methode van huidverzorging ontwikkeld, welke schoonheidsverzorging combineert met de Chinese geneeswijze.

Deze methode zoals binnen L’image toegepast streeft naar een totaal energetisch en mentaal evenwicht in het lichaam. Centraal in onze behandelingen staan volledige natuurlijke verzorgingsproducten met diep energetische werking. Middels het gebruik van essentiële oliën, algen en klei, in combinatie met acupressuur en kleurentherapie, brengen wij de energie in de meridianen weer in evenwicht. Onze verzorgingsproducten stimuleren en tonifiëren de huid en het weefsel, en geven de juiste vibraties terug waardoor afvalstoffen worden losgelaten welke middels lymfedrainage afgevoerd worden. Omdat L’image de principes van de Chinese filosofie al jaren met groot succes toepast in haar behandelingen ben ik ervan overtuigd dat ook u met tevredenheid zal terugkijken op de resultaten die behaald worden met onze unieke manier van schoonheidsverzorging.

Petra Rutgers

StatCounter - Free Web Tracker and Counter