De behandelingen

Als je graag op weg geholpen wilt worden om van jouw klachten af te komen, een moment van ontspanning wilt hebben, stimulatie nodig hebt, je wilt leren loslaten of eindelijk eens jouw lichaam en geest wilt laten verwennen door middel van een lichaamsbehandeling eo een therapeutisch gesprek dan kan je bij mij terecht.

Je kan dus zelf kiezen wat voor een soort behandeling je wilt hebben. Een heerlijke ontspanningsmassage of een ontspannen gezichtsbehandeling. Zelfs een combinatie tussen deze twee is mogelijk.

Om dit te bereiken wordt elk probleem individueel aangepakt. Uitgangspunt voor onze behandelingen is dan ook altijd je geboortejaar gekoppeld aan uw Chinese bioritme. Naar aanleiding hiervan kiezen wij dan samen met jouw voor een van onze ontspannen behandelingen.
Bovendien helpt de diagnose zoals deze plaatsvindt binnen L’image, te voorzien in welke richting jouw eventuele huidproblemen, stressfactoren en verouderingsprocessen zal verlopen en kan desgewenst een persoonlijk programma opgesteld worden om de zichtbare gevolgen hiervan te vertragen.

TUINA MASSAGE

In China is massage al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een  massage afdeling. De effecten die men  hiermee bereikt zijn enorm.

Heb jij last van:

  • Hoofdpijn
  • Pijn in nek en schouders
  • Ontbreken van focus
  • Onderrug klachten
  • Koude handen en voeten

De Chinli Massage, bestaande uit verschillende massagetechnieken die worden toegepast op zowel de rug, schouders, benen en voeten, laat de energie weer door het lichaam stromen heft blokkades op. Afvalstoffen worden afgevoerd, de energie komt weer terug en de pijn verdwijnt.

DE-STRESS MASSAGE

Bij deze behandeling is het de bedoeling dat de overtollige energie wordt afgevoerd uit het hoofd en dat de aandacht en energie worden teruggebracht in het lichaam. De klachten die ontstaan zijn door de stress van bijvoorbeeld werk, kinderen, zorgen voor anderen gaan vaak in je lichaam zitten. Hierdoor ontstaan er allerlei klachten die je belemmeren om te kunnen doen wat je graag zou willen. Door deze klachten op een mentaal en lichamelijk vlak aan te pakken garandeer ik je dat je je compleet anders zal voelen na deze behandeling. De behandeling zal bestaan uit een mix van allerlei massage therapie technieken die ik in de loop der jaren ben gaan gebruiken. Het kan dus variëren van klassieke massage met gebruik van triggerpoint en tuinatechnieken of een combinatie met warme stenen enz. Het ligt helemaal aan jouw situatie en daar stem ik de behandeling op af. Wacht dus niet langer om samen met mij jouw stress aan te pakken!

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Het is bedoeld voor iedereen die zich goed wil laten verzorgen. Dus voor mensen die vermoeid of gespannen zijn maar ook voor mensen die prima in hun vel zitten.

MERIDIAANTHERAPIE

Ook hier ga ik weer holistisch te werk. De massagetechnieken die voor meridiaan therapie gebruikt worden zijn dezelfde als bij ontspanningsmassage. Het verschil zit in de wijze waarop er naar een klacht gekeken wordt. Het kan zijn dat je last van je rug hebt maar dat ik n.a.v. mijn behandelplan je arm zal gaan masseren. Dit heeft te maken met de verstoring in de betreffende meridianen en bijbehorende accupunctuurpunten. Ik begin met een uitgebreide anamnese. Aan de hand hiervan maak ik een behandelplan, hierin komt te staan welke meridiaan of meridianen er behandeld gaan worden en op welke manier (gestimuleerd of gesedeerd). Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een groot litteken op je kuit verstorend gaat werken op een meridiaan die op je hoofd loopt waardoor je voortdurend last hebt van hoofdpijn. Door de betreffende meridiaan te masseren kan de energie weer doorstromen door de meridiaan waardoor de klacht verdwijnt.

LA STONE

In deze massage wordt gebruik gemaakt van warme basaltstenen en koude marmeren stenen. De stenen worden op en onder het lichaam gelegd en er wordt mee gemasseerd. Vooral de koude stenen hebben een therapeutische werking, vergelijkbaar met het koude dompelbad na een saunabezoek.

Pas dan is het lichaam in staat spanning echt los te laten en afvalstoffen af te voeren.

Een complete behandeling duurt 1,5 uur en heeft naast een fysieke werking ook een diep ontspannende werking.

Deze massage is ook zeer effectief gebleken bij fibromyalgie.De nadruk bij deze behandeling ligt bij de koude stenen. Hoewel de behandeling door sommige patienten niet als echt prettig wordt ervaren, blijkt, dat de pijn daarna  3 tot 7 dagen wegblijft. En in tegenstelling tot de geldende overtuiging, dat kou vermeden moet worden, zorgen juist de koude stenen ervoor, dat het lichaam van binnenuit gaat verwarmen, waardoor de pijnklachten verminderen.

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflexzonemassage is een eenvoudige en effectieve massage therapie. Alle organen, spieren, zenuwen, klieren en andere delen van het lichaam vindt men terug in de voeten. Al deze lichaamsdelen zijn verbonden met reflexgebieden in de voeten. Door deze reflexzones te prikkelen worden de bijbehorende delen in het lichaam weer in evenwicht gebracht. Dit kan je door middel van een actieve of een ontspannende massage bewerkstelligen.

Een Voetreflexmassage bevordert de bloedsomloop in voet en onderbeen, vermindert pijn, stimuleert de organen hun taak te doen en werkt preventief. Een Voetreflexmassage werkt heel ontspannend, ook voor mensen die er niet van houden om onder hun voeten aangeraakt te worden!

Onze vaste klanten kunnen er over meepraten: de behandelmethodieken zijn verrassend , heel persoonlijk, uitgebalanceerd en diepgaand.

Tot slot moge het duidelijk zijn dat onze behandelmethode een uitermate professionele aanpak en brede kennis vereist. Middels meerdere trainingen per jaar, het volgen van nationale en internationale workshops garandeert L’image een optimale en up-to-date kwaliteit binnen haar behandelingen. StatCounter - Free Web Tracker and Counter