Detox

Dit programma is de meest luxe manier om te ontgiften.

heerlijke behandelingen…fantastisch eten…prachtige producten…

Ben je al een tijd lang van plan om iets aan jezelf te doen en lukt het maar niet? Je bent moe, snel geïrriteerd, hebt cellulitis, hebt een vale huid, bent een beetje te zwaar…het Detox programma biedt hier alle oplossingen voor. Let op; het is zeker geen dieet, je mag totaal geen hongergevoel hebben, het is nog nooit zo lekker geweest om op deze manier te eten, dus geen sapjes en soepjes kuren of letten op je calorieën.

Detox is een programma van een maand waarbij het lichaam met ondersteuning van voedingsadviezen en massages volledig ontgift en gereinigd wordt. Het Detox-programma zorgt voor een hoger energieniveau en een fitter en vitaler gevoel. Als het lijf van binnen schoon en gezond is, zal het van buiten stralen.

Hoe?

Je krijgt persoonlijke begeleiding van je eigen persoonlijke Detoxcoach. Je krijgt  4 sessies in 30 dagen, elke sessie is gemaakt om er zeker van te zijn dat je het programma volgt en nog veel belangrijker…dat je van je Detox geniet.

Het resultaat?

Je gaat je geweldig voelen, er fantastisch uitzien, gewicht verliezen, bergen meer energie hebben en dat samen met enorm veel enthousiasme. Je zult gezonder zijn, met een beter darmwerking, stralende huid, en een nieuw gevonden zelfvertrouwen door je eigen persoonlijke succes.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je besluit om mee te doen aan het 30 dagen  Detox programma, dan ontvangt je een gedetailleerde lijst van alles dat het programma omvat.  Jij beslist wanneer je er klaar voor bent om te gaan starten en dan belt je mij om je eerste afspraak te maken. Dit zal een paar dagen zijn voordat je begint. Het is ook mogelijk om alleen de losse behandelingen te boeken.

Voor meer informatie over mogelijkheden, prijzen en details over het Detox programma kan je uiteraard contact met mij opnemen.