Klankschalen

Werken met klank is al heel oud.De trillingen die door de klankschalen worden voortgebracht kunnen worden toegepast om de mens te helpen ontspannen en meer tot zichzelf te komen. Ze herstellen balans tussen lichaam en geest.

Door het aanslaan van op het lichaam geplaatste klankschalen, wordt het water in ons lichaam in beweging gebracht. De trillingen die door de schaal worden voortgebracht helpen om te ontspannen. Daarbij hebben de trillingen een diepe werking op de blokkades, waardoor zij worden opgeheven. De energie kan dan overal weer vrij stromen.

 

De toepassing:

Gedurende de klankmassage kan je zowel liggen als zitten met je kleding aan. Diverse delen van het lichaam kunnen behandeld worden zoals het voorhoofd, de nek, de schouders en de rug(oftewel alle plaatsen waar zich spanning ophopen). Maar ook de voeten krijgen veel aandacht. Het stimuleren van de voetreflexzones door middel van klank is een methode die in de praktijk wordt toegepast. StatCounter - Free Web Tracker and Counter

Na de behandeling is het lichaam in balans en er zijn energie blokkades zijn opgeheven. En met als belangrijk resultaat: een prachtige uitstraling!