Detox

Lekker in je lijf met het Detox Workshop

Wilt u ook meer energie, beter slapen, een paar kilo afvallen en een mooiere huid? Dat kan met het Detox programma van L’image!

 Detoxen is géén dieet, dus geen sapjes en soepjes kuren of letten op de calorieën. Deze workshop geeft u inzicht in wat een geweldig effect gezonde voeding heeft op uw lichaam. En dat met maar een paar veranderingen in uw voedingspatroon. U krijgt tips en adviezen, vooral ook voor het ‘post-detox’ leven.

Tijdens de workshop wordt verder aandacht besteed aan voedselintoleranties, voedingssupplementen en de juiste voedselcombinaties. Doordat we met kleine groepen werken, is er alle tijd voor persoonlijke vragen. Gauw inschrijven dus

Het resultaat? U zult zich geweldig voelen, er fantastisch uitzien, gewicht verliezen, bergen meer energie hebben en er stralend uitzien tijdens het komende voorjaar! En dat zonder hongergevoel.

De workshop duurt 2 uur; inclusief een lekkere Detox lunch.                                            Locatie: Stationsstraat 6c te Abcoude                                                                                               Kosten: € 25,- p.p.                                                                                                                     Maximaal 6 personen

Wilt u uzelf aanmelden of meer informatie?

Neem dan contact met ons op: 06-51120810 of mail via contact op de website

 P.S. Alvast een tip: koop nooit producten die ingrediënten bevatten die je niet begrijpt!