Limage party

Bent u op zoek naar volledige natuurlijke verzorgingsproducten? Probeer ze uit tijdens een L’image Party!
Schoonheidssalon L’image werkt op basis van eeuwenoude Chinese inzichten. De huidverzorging is gericht op een totaal energetisch en mentaal evenwicht in het lichaam. Centraal hierin staan volledige natuurlijke verzorgingsproducten met diep energetische werking.
Maak nu kennis met onze producten bij u of uw vriendinnen thuis tijdens een L’image Party. We laten alle producten van Phyto5 zien en uiteraard kunt u de producten ook  uitproberen. Tijdens de  party krijgt u veel tips over de producten en het aanbrengen daarvan. En krijgt u ook antwoord op al uw vragen rondom uw huid. Kortom, een gezellige ochtend, middag of avond samen met uw vriendinnen, met veel uitleg en verzorgingstips!  Als extraatje krijgt u na afloop een heerlijk cadeau…

Hoe lang duurt een L’image party
Een party duurt ongeveer 2,5 uur. De eerste drie kwartier wordt gebruikt voor de uitleg van onze producten. Het volgende half uur wordt gebruikt voor de reiniging van het gezicht. Vervolgens wordt nog drie kwartier gebruikt voor het aanbrengen van de maskers en een afsluitende dag/nachtcrème. En als afronding is er nog een half uurtje om bestellingen te plaatsen, te betalen en de producten samen met uw cadeau mee naar huis te nemen.

Korting tijdens een L’image party
Tijdens de party bieden wij speciale productpakketten aan tegen een extra lage prijs. En iedereen krijgt een leuk cadeau mee naar huis! U kunt tijdens een L’image party contant betalen.
Zijn er kosten aan een L’image party verbonden
Als er minstens 6 personen (inclusief de gastvrouw) aanwezig zijn bij de L’image party, is de party gratis!  De minimumleeftijd om deel te kunnen nemen is 21 jaar, en er moet echt serieus interesse zijn in (de aankoop van) verzorgingsproducten.

Locatie voor een L’image party
Gewoonlijk vindt een party plaats bij de gastvrouw thuis. De gastvrouw is verantwoordelijk voor het uitnodigen van haar vriendinnen, en draagt zorg voor de locatie en eventuele versnaperingen.
Op verzoek en in overleg kan een party ook worden gegeven in de L’image schoonheidssalon in Abcoude.
Een extraatje voor de gastvrouw…
Als u de gastvrouw wilt zijn en minstens vijf vriendinnen kunt uitnodigen voor een gezellige ochtend/middag/avond, dan staat ú tijdens de party in het middelpunt van de belangstelling. Want bij de uitleg over de producten zal L’image steeds uw gezicht als ‘voorbeeldmodel’ gebruiken. Uiteraard mag u ook zelf aan de slag om de technieken uit te proberen. En u ontvangt nog eens extra 10% op de totaal verkochte producten van de L’image party.
Stuur een mail naar L’image en geef aan dat u interesse hebt in het organiseren van een L’image party. We nemen dan binnen een dag contact met u op om in overleg een datum en tijd te bepalen en verdere details door te nemen.
Wilt u eerst informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op : 06-51120810