Massages

Ontspannende Massagecursus voor Beginners

Een massage is de ultieme manier om even helemaal te ontsnappen aan het drukke, snelle alledaagse leven. Even helemaal tot rust komen. Een moment voor uzelf.

Heerlijk om te krijgen, maar zeker óók om te geven! Wilt u leren hoe u zélf een heerlijke ontspannende massage kunt geven? Kies dan voor de praktische én ontspannende Massagecursus voor beginners, die u alleen of met z’n tweeën kunt volgen .

 In 2 avonden leert u ontspannende en stimulerende massagetechnieken om iemand helemaal te laten ontspannen en weer op te laden. Aan het eind van de cursus kunt u een volledige lichaamsmassage geven met technieken uit o.a. de klassieke massage, energetische massage en voetreflexzonemassage. U zult verbaasd staan wat uw handen kunnen en hoe gemakkelijk u het leert!

De cursus is geschikt voor iedereen die houdt van masseren en zelf graag gemasseerd wil worden. Er wordt les gegeven in kleine groepen van 4 cursisten zodat er veel individuele aandacht is.

Kosten en inschrijven

Tijd: 2 dinsdagavonden van 20.00 tot 22.00uur                                                                        Locatie: Stationsstraat 6c in Abcoude                                                                                              Kosten: 60 euro

Let op: de eerstvolgende massagecursus voor beginners start in Mei; nog plaatsen vrij!

 Wilt u uzelf aanmelden of meer informatie?

Neem dan contact met ons op: 06-51120810 of mail via contact op de website