Relax Zentrum

Abcoude is een unieke winkel rijker!

Petra Rutgers van massagetherapie- en schoonheidspraktijk L’image is een fantastische samenwerking gestart in de Hoogstraat 1a in Abcoude. De eerste van vele Relax Zentrum winkels is geopend!

In het mooie winkelpand zitten verschillende professionals die een geweldige samenwerking zijn aangegaan. Door met elkaar samen te werken kunnen zij alle rust en ontspanning bieden zodat zij mensen op een unieke manier verder kunnen helpen naar een engergiek, gezonder en ontspannen leven.

In de winkel is er niet alleen plaats voor massage, schoonheid van binnen & buiten en ontspannings trainingen.

Yvonne Medd van MeddCare Mechaniccoaching werkt met veel plezier en passie als mechanisch therapeut. Met als specialisatie de behandeling van rugklachten, nekklachten en hoofdpijn, geloof ze in vicieuze cirkels waar pijn, functie, emotie, gezondheid en essentiële communicatie in ons eigen lichaam, maar ook met de omgeving, elkaar over en weer beïnvloeden.

Over de jaren heen is haar aanpak vanuit (levens-) ervaring en opleiding steeds holistischer geworden. Als extra aanvulling op de mechanische manier van onderzoeken en behandelen, is de Health & Wellness Coaching daarin onmisbaar, dit maakt het plaatje compleet.

Agnes Robert van Spirandi Counseling, is gespecialiseerd en gefascineerd door de ademhaling, de bron van het leven.

Als ademhalingscoach begeleidt en ondersteund Agnes op integere en persoonlijke wijze mensen die Stress ervaren en geeft daarbij ook Ademhalingstherapie zoals de Buteyko Methode. 

De Buteyko Methode, is een wetenschappelijk onderbouwde Ademhalingstherapie.Door weer bewust te worden van de ademhaling door middel van de Buteyko Methode, wordt de ademhaling weer naar een natuurlijk niveau gebracht. 

Gebleken is dat de meeste voorkomende aandoeningen aan longen, hart- en bloedvaten,direct of indirect verbonden zijn aan de ademhaling.De Buteyko Methode is zeer effectief en makkelijk te leren door een ervaren Buteyko therapeut.

Voor meer info kijk eens op de website van Relax Zentrum