Relax Zentrum

Abcoude is een unieke winkel rijker!

Petra Rutgers van massagetherapie- en schoonheidspraktijk L’image is een fantastische samenwerking gestart in de Hoogstraat 1a in Abcoude. De eerste van vele Relax Zentrum winkels is geopend!

In het mooie winkelpand zitten verschillende professionals die een geweldige samenwerking zijn aangegaan. Door met elkaar samen te werken kunnen zij alle rust en ontspanning bieden zodat zij mensen op een unieke manier verder kunnen helpen naar een engergiek, gezonder en ontspannen leven.

Petra is niet alleen actief in haar praktijk maar samen met haar compagnon, Nancy Schonhage, runt zij ook het bedrijf Relax Academy.

De missie die beide vrouwen hebben, “om alles Nederlandse vrouwen tot meest ontspannen van Nederland te maken” kunnen zij op deze locatie helemaal tot zijn recht laten komen. Relax Zentrum is een oase van rust en ontspanning waar alle ruimte is om iedereen te laten groeien in zijn of haar leven. Relax Academy geeft live en onlinetraining om vrouwen te leren hoe je uit de gekte van druk zijn komt en weer vol energie en ontspanning kan gaan leven.

In de winkel is er niet alleen plaats voor massage, schoonheid van binnen & buiten en ontspannings trainingen maar ook voor voeding. Riekske Bison van Healthy Food Works, geeft voedingsadvies en ondersteuning bij een gezonde leefstijl. Healthy Food Works, geeft voedingsadviezen op maat. Goede voeding brengt je lichaam in een optimale conditie en geeft ondersteuning ten tijde van ziekte.

Agnes Robert van Spirandi Counseling, is gespecialiseerd en gefascineerd door de ademhaling, de bron van het leven.

Als ademhalingscoach begeleidt en ondersteund Agnes op integere en persoonlijke wijze mensen die Stress ervaren en geeft daarbij ook Ademhalingstherapie zoals de Buteyko Methode. 

De Buteyko Methode, is een wetenschappelijk onderbouwde Ademhalingstherapie.Door weer bewust te worden van de ademhaling door middel van de Buteyko Methode, wordt de ademhaling weer naar een natuurlijk niveau gebracht. 

Gebleken is dat de meeste voorkomende aandoeningen aan longen, hart- en bloedvaten,direct of indirect verbonden zijn aan de ademhaling.De Buteyko Methode is zeer effectief en makkelijk te leren door een ervaren Buteyko therapeut.

Voor meer info kijk eens op de website van Relax Zentrum

Advertenties